Sing diarani Suplemen

Sing diarani suplemen yaiku tambahan vitamin lan mineral, tumrape wong sing kekurang vitamin lan mineral. Sejatine kanthi mangan sing becik menune, kebutuhani vitamin lan mineral wis kacukupan, sebab sing diperlokake mung sethithik.

Nanging ana kalane wong butuh tambahan vitamin lan mineral mergo sawijine ing ngisor iki:
1. Mentas lara.
2. Wis tuwa.
3. Bubar operasi abot.
4. Nduweni penyakit tartamtu.

Panganan sing nyukupi syarat 4 sehat 5 sempurna wis cukup tumrape awak kanggo kebutuhane aktivitas saben dino. Nanging kadhangkolo vitamin lan mineral sing mlebu weteng mau ora iso disesep dening usus kanthi sampurno utowo vitamin mau ilang naliko dimasak.

Pola mangan wong jaman saiki beda banget karo jaman biyen. Saiki sing ditengenake rasane, dudu mutune.
Mulo iku butuh suplemen kanggo nambahi panganan sing kurang mutu gizine mau. Dadi mung golek coro gampange wae.
Kamongko sejatine suplemen mau regane ora murah, luwih murah panganan asline.

Subscribe to receive free email updates:

9 Responses to "Sing diarani Suplemen"

  1. lagi pisan iki inyong liat njenengan medhar anggitan nganggo boso jowo hehehe

    suplemen mending sing alami yo cak , luwih murah lan gak ono efek sampinge :)
    maturnuwun infone

    ReplyDelete
  2. terima kasih informasinya ya sob....

    ReplyDelete
  3. dadi seneng aku moco boso jowo...

    nek mangan kui lawue yo lue,
    tambah lalap ati lagi seneng2 e,
    walah nambah gizine lan enak e....

    xixixi

    ReplyDelete
  4. aduh aduh aku gk ngerti pak artinya :D

    ReplyDelete
  5. Suplemen itu sebuah obat, kok pake basa jawa nie ye..

    ReplyDelete
  6. hmmm,,,, ga ngerti sob,ninggalin jejak dulu nih
    kunjungan awal pekan di sini :)

    ReplyDelete
  7. Hhaha, apik tenan Pakne.....
    Maca postingan niki aq mikir, kulo rada kurang biasa... Hhehe

    ReplyDelete
  8. salah satu contoh suplemen adalah propolis...bisa di pelajari di http://www.pasarpropolis.blogspot.com

    ReplyDelete

Labels